Infrarød varmeterapi


Ved denne behandling bliver du lagt på en briks med det infrarøde varmeterapitæppe. Her kommer du til at have hovedet uden for tæppet i stuetemperatur, imens resten af kroppen bliver varmet op med øget belastning efter behov i et spænd på 40-85 grader. Infrarød varmeterapi er en behagelig måde at fedtforbrænde, slappe af og restituere på.

Behandlingen udløser en dybdevarme, samt vibrationer i form af elektromagnetiske stråler og bølger, det sætter gang i forbrændingsprocessen.

Under behandlingen sørger varmen for en øget blodgennemstrømning til kroppen. Kroppen prøver herefter at nedkøle sig selv pga. den varmende reaktion, hvilket giver en ekstra kraft til stofskiftet og pulsen og her forbrænder kroppen flere kalorier.

Nogle af fordelene: Vægttab og fedtreduktion, aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse, samt øger cellernes stofskifte og giver velbefindende og efterlader kroppen frisk og sund.

Elektroterapi
Elektrodeplader fastsættes på huden med gele, hvorefter der sendes svage strømimpulser til musklernes “nervetråde”. Disse impulser fremkalder en rytmisk veksling mellem sammentrækning og afslapning. Denne veksling fungerer ligesom kraftig motion, dog uden at belaste en svag struktur. Hermed løsnes de generende ophobninger af affaldsstoffer, samtidig med at musklen genoptrænes.
Behandlingen er med til at forøge blodcirkulationen i de behandlede områder, således at mængden af affaldsstoffer og mælkesyre borttransporteres. Samtidig medfører de rytmiske sammentrækninger, at der bliver løsnet op for spændingerne.

Nogle af fordelene: Kan bruges til gigtbehandling, fjerner væskeansamlinger og appelsinhud. Kan bruges til punktslankning, fjernelse af myoser, udglatning af rynker og meget mere.

Bemærk venligst: Klienter med kroniske sygdomme, høj feber, hjerte – eller arterie sygdomme, betændelse, sår eller gravide må ikke modtage denne form for behandling.

Priser

1.Behandling 350,-

10.turskort 2800,-