FEDTFRYSNING

 

Glæd dig til netop den vildeste fedtfrysnings behandling. Vi har valgt at investere i den bedste og helt nye maskine på markedet i 2018, som er yderst avanceret og udstyret med den nyeste teknologi indenfor fedtfrysning med 100% tilfredse resultater.

 

Vi har alle på en eller anden måde nogle uønskede fedtdepoter på kroppen, som vi har svært ved at komme af med. Her kan du få hjælp til at fryse dem helt ihjel.

Behandlingen er målrettet til at fjerne bulede steder på kroppen ved en særlig afkølende teknik, som gradvist fjerner fedtcellerne over en periode på 2-4 måneder.

Behandlingen er en fryse- og fedtreduktion, som afkøler de ønskede områder, rimelig effektivt og hurtigt, uden kirurgi og med synlig resultater.

Når man starter behandlingen op, går maskinen i gang med at nedkøle fedtvævet på en helt naturlig proces, hvor den nedkøler fedtcellerne på det ønskede område. I starten af behandlingen kan det føles lidt ubehageligt de første par minutter, men ellers er behandlingen smertefri.

Selv folk med appelsinhud, har glæde af behandlingen.

Når man fedtfryser, udvider vandet sig i høj kraft, hvilket den gør, når det er i nærheden af frysepunktet. Du skal forestille dig, hvis en vandflaske har stået i fryseren, vil den revne, fordi den har nået frysepunktet. Det er det samme, der sker med vandet i fedtcellerne, da der er op til 80% vand i en fedtcelle, som bliver brudt ned mekanisk. Derfor kan fedtcellen ikke længere repareres, når den først er nedbrudt og efterfølgende udskilles på en naturlig måde gennem lymfesystemet.

Når du er blevet behandlet på et område første gang, er fedtcellerne væk for evigt. Selvom du efterfølgende tager på i vægt, vil fedtet aldrig sætte sig på det behandlede område igen, men de bagerstliggende fedtceller ved større overvægt kan gøre, at de kan vokse.

Hvordan sker det? Når vi starter behandlingen op, bliver det ønskede området forsigtigt suget ind med et særlig vakuum mundstykke, hvilket kan være en smule ubehageligt. Derefter er behandlingen smertefrit. Der forekommer røde og blå mærker på det behandlede område, som er ganske ufarligt og forsvinder igen. Det er individuelt fra person til person, hvor længe dette tager. Behandlingen tager typisk omkring 40– 60 min. Alt efter behandlingsområdet.

Det er en smertefri behandling med en intensiv reduktion af fedtbuler, der giver varige resultater.

Behandlingen er egnet til alle raske personer og diabetikere kan også behandles.

 

Hvis du leder af nedenstående kan du ikke modtage behandling:

Personer med kuldeallergi

Nedsat nyre- og leverfunktion

Kendt med ødemer i kroppen

Kendt med dårlig udrensning

Dårligt hjerte

Personer med løst hud

Gravide og ammende kvinder

Ekstrem overvægtige

Personer i blodfortyndende behandling

Personer med fremmedlegemer i kroppen

 

Vi starter altid behandlingen med at undersøge og måle det område, der skal behandles. Hvis det er flere områder, regner vi med flere behandlinger. Derefter smøres området med en allergivenlig gel.
Herefter suges området ind i et stort vacuum mundstykke, hvorefter fedtfrysning begynder. Når man først er startet behandlingen, kan den ikke afbrydes. Man kan sove, lytte til musik og læse en god bog når man bliver behandlet.

Når behandlingen er slut, vil det behandlede området føles iskoldt, men hudtemperaturen føles normal igen efter kort tid. Efter behandlingen kan du fortsætte dine gøremål, som du plejer.

Efter behandlingen er du rød og blå og huden kan være følelsesløs i en periode og dertil kan opstå milde til moderate smerter. Du skal huske at drikke ekstra vand i dagene efter behandlingen. Man kan opleve ømhed, prikken og hævelse på huden de næste 1-3 uger, som er meget naturligt.

Op til 5 % af klienterne vil opleve en ‘late onset pain’, som er en smerte, der kommer 3-4 dage efter behandlingen. Det føles som en stikkende, brændende og prikkende smerte i det behandlede område. Det er en nerveendernes reaktion og det kan vare op til en uge og i nogle tilfælde længere.

Hvis du er en af dem, anbefaler vi, at at du lægger noget kølende på huden eller binder noget stramt om området. Ellers er du velkommen til at kontakte os for råd.

Efter 40-90 dage tilbyder vi en ekstra måling, så vi kan se resultatet og hvis der er behov for en ny fedtfrysning, tager vi den derfra. I nogle tilfælde skal området behandles op til 3 gang. Dette vurderes under første konsultation, men der skal mindst gå tre måneder til næste behandling.

Priser

Gratis konsultation inkl. måling før og efter behandling

Behandling af 1 område 2800,-

Behandling flere områder 2500,-