Elektroterapi

er en meget positiv og effektiv behandling

Behandlingen her har været kendt og anvendt i over 100 år, som en behandlingsmetode til celulite, opstramning, muskelopbygning og ikke mindst som en smertebehandling.

Behandlingen udføres således, at elektropladerne fastsættes på de ønskede områder.  Her sendes der et svagt strømimpuls til musklernes nervetråde, hvor de får musklerne til at trække sig sammen i få sekunder og slappe af igen. Det fungerer ligesom kraftig motion, uden at belaste kroppen som fysisk træning. Her vil man tabe sig i omfang (cm) og ikke på vægten.

Under behandlingen vil mængden af mælkesyre og affaldsstoffer, der borttransporteres, øges markant pga. den forøgede blodcirkulationen i de behandlede områder. Samtidig bliver muskelspændinger løsnet, som giver en smertelindring, netop fordi impulserne stimulerer kroppens produktion af endorfiner, uden nogen form for bivirkninger.

Hvis din krop ikke i forvejen er veltrænet, vil det give ømhed i behandlings området, ligesom hvis du var ude og træne. Du vil også kunne se og mærke resultater på dine mål omkring talje, mave, hofter og lår. Det er en nem og enkel måde at reducere sine mål på og kan være et godt supplement til anden træning.

Vi anbefaler i første omgang, at man vælger 2-3 behandlinger om ugen for en hurtigere og større effekt. Efterfølgende tilpasses intervallet.

 

 

Priser

1.Behandling 350,-

10.turskort 2800,-